Oldalinformáció
Az ElitTyre.hu weboldalt a Rákóczi Üzletház Kft. hozta létre, illetve üzemelteti. Célja a Magyarországon, színvonalas szolgáltatást nyújtó gumiszervizek bemutatása, árlistáik, információik publikálása. Látogatóink számára egy oldalon áttekinthető kínálat bemutatása, mely lakóhely szerint, vagy akár országos szinten is lefedje a látogató érdeklődését.

Látogatóink két fő úton választhatnak: a Gumiszerviz kereső által a lakóhelyükhöz legközelebb eső szervizek ajánlatait tekinthetik meg, míg a Gumiabroncs kereső segítségével a hálózat összes szervizének ajánlatait nézhetik át. A Flottakezelés a hálózat speciális ügyfeleinek nyújt segítséget. Gumiabroncs katalógusunk áttekintést nyújt a magyarországi forgalmazók termékeiről, listaárairól és ha van az adott termékből akciós árú, akkor azok szervizenkénti, vagy országos megjelenítésére is lehetőséget ad. Gumiabroncs tudástárunkban a gumiabroncsokhoz kötődő, alapvető információk tekinthetők meg.

Az ElitTyre weboldal lehetőséget ad a szervizek megjelenésére az oldalain, de nem befolyásolja partnerei tevékenységét, így azok adatainak frissességét sem garantálhatja. Az oldalon megjelenő árak információ jellegűek, ezért mindig tájékozódjon az adott szerviz egyéb elérhetőségein a termék, vagy szolgáltatás pontosságáról, aktualitásáról.


Reméljük hasznos információval látjuk el látogatóinkat és megtalálják a számukra kedvező ajánlatot oldalunkon.


Jó böngészést kívánok!
Balog Csaba
ügyvezető
ElitTyre TM